Korisne informacije na početku studija

Kompas karijere > Studenti > Korisne informacije na početku studija

Stipendije

Stipendije se dodjeljuju na osnovu različitih kriterija: akademski uspjeh, zanimanja potrebnih na tržištu rada, posebni talenti, socijalni status ili pripadnost određenoj društvenoj ili etničkoj skupini. Bazu dostupnih stipendija možete pronaći na stranici Stipendije za studente.

Domovi

Sve potrebne informacije o smještaju u studentske domove i postupcima primanja naći ćete na poveznici Studentski domovi.

Pomoć

Ako se susrećete s nedoumicama vezanima za studij, osobni život ili profesionalni razvoj, možete se obratiti na Službama za savjetovanje koje vam mogu pomoći u upravljanju karijerom.

Portal e-Usmjeravanje nastao je u sklopu projekta „Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima“ kojeg je provodio WYG International Ltd. u konzorciju s tvrtkom ÖSB Consulting GmbH. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.