Slobodna radna mjesta

Zapošljavanje > Slobodna radna mjesta

Informacije o slobodnim radnim mjestima na Internetu

Kako bi vama omogućili da posao tražite iz udobnosti vlastitog doma, svako novootvoreno radno mjesto oglašava se i na online portalu Burza rada. Ovako štedite vrijeme i povećavate produktivnost vaše potrage za poslom. U suradnji sa svojim savjetnikom možete napraviti plan javljanja na oglase ili se samostalno organizirati. 

Informacije o slobodnim radnim mjestima možete dobiti i u uredima HZZ-a

U slučaju da nemate omogućen pristup Internetu, ponudu novih radnih mjesta možete svakodnevno razgledati na oglasnim pločama u vama najbližoj područnoj službi ili uredu HZZ-a ili u nekoj od njegovih ispostava. Ovdje možete pronaći popis područnih službi/ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s pripadajućim ispostavama.

Portal e-Usmjeravanje nastao je u sklopu projekta „Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima“ kojeg je provodio WYG International Ltd. u konzorciju s tvrtkom ÖSB Consulting GmbH. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.